Gjennomsnitts penis erotikk for kvinner

gjennomsnitts penis erotikk for kvinner

Kvinner vil ikke nødvendigvis ha en stor penis, viser undersøkelse. Foretrekker en gjennomsnittlig penis. Ifølge en fersk undersøkelse. Hvor finnes verdens lengste penis? Hva er gjennomsnittlig lengde på den korteste penisen? Les mer om penislengder hos Illustrert Vitenskap. Kvinnene har talt: Så stor er den perfekte penis. Er det sant at størrelsen ikke betyr noe? Publisert av Redaksjonen. Del.

Gjennomsnitts penis erotikk for kvinner - Porsgrunn bdsm

Banning eller ukvemsord er ikke tillatt. Vi blir fortere beruset og er mer utsatt for helseproblemer. Jeg og min nåværende dama forsøker å ha et tilnærmet normalt sexliv, men det er ikke like enkelt.

Videos

Porn video - massagem Hvor finnes verdens lengste penis? Hva er gjennomsnittlig lengde på den korteste penisen? Les mer om penislengder hos Illustrert Vitenskap. Men i Korea ser det ut til at menn i gjennomsnitt har en litt kortere penis enn andre land. I Frankrike, derimot, finner man de lengste penisene. 95 % av nordiske menn har en penis som i erigert tilstand er mellom 8 og 22 centimeter lang, med et gjennomsnitt på cm. og en omkrets.

0 thoughts on “Gjennomsnitts penis erotikk for kvinner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *